SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 28 septembrie 2017

Clubul de lectură în limba germană - 27 septembrie 2017

Miercuri, 27 septembrie 2017, în Ludoteca de la et. I al Bibliotecii Judeţene "Gheorghe Şincai" Bihor, s-a desfăşurat ediția în limba germană a Clubului de lectură în limbi străine care a avut ca invitați 29 de elevi de la Liceul Teoretic "Aurel Lazăr" Oradea, însoțiți de prof. Carmen Bubela. Ediția a fost coordonată de lect. univ. dr. Denisa Igna, de la Facultatea de Litere din cadrul Universităţii din Oradea, iar moderatoarele activităţii au fost elevele Alexandra Dic, Speranţa Hodişan și Nicuța Lucaciu, alături de studentele Gabriela Hălmăjan și Georgiana Tănase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu