SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 10 octombrie 2019

Vizită

Azi, 10 octombrie ne-a vizitat la bibliotecă altă serie de copii, elevii clasei a II-a ai Școlii Gimnaziale ,,Szacsvay Imre'', Oradea, însoțiți de doamna învățătoare Zaho Valeria. Copiii s-au familiarizat cu biblioteca, au aflat de ce documente au nevoie pentru a se înscrie la bibliotecă, după care au vizitat și secția de împrumut pentru copii și tineret. S-au oprit și în Ludoteca secției, unde colega noastră, doamna bibliotecară Majoros Eniko le-a pregătit o surpriză, le-a vorbit despre Biblioteca enciclopedică, le-a explicat ce înseamnă și le-a spus că se numește astfel, deoarece noi, bibliotecarii încercăm să le oferim cititorilor din toate câte un pic.
În final, copiii s-au delectat cu cărțile puse la dispoziția lor și totodată, s-au bucurat de jocurile și jucăriile existente în Ludotecă.
Iată și câteva imagini de la această vizită:





         



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu