SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 18 ianuarie 2011

Dor de Eminescu


Preşcolarii din grupa mare pregătitoare de la Grădiniţa nr. 44 ,,Rază de soare'', cu elevii din clasa a IV-a de la Liceul German ,,Friedrich Schiller'' din Oradea, însoţiţi de doamnele învăţătoare şi educatoare: Bratiş Dorina, Tănase Maria şi Bodea Florica, l-au sărbătorit pe marele nostru poet naţional - Eminescu -, vineri 14 ianuarie 2011, începând cu ora 10, în ludoteca Secţiei pentru copii şi tineret. Într-o atmosferă de sărbătoare, preşcolarii şi şcolarii mici au recitat şi cântat din şi pe versurile marelui poet. Activitatea inclusă în proiectul ,,Mâinile prieteniei'' a avut un succes aşteptat, fiind încununată de o reprezentare vizuală prin crearea unei expoziţii plastice realizată de micii pictori de la Grădiniţa nr. 44.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu