SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 22 februarie 2011

Expoziţie

Elevii clasei I-a şi a V-a de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Nr. 1 din Oradea şi preşcolarii de la Liceul Teologic ,,Szent Laszlo'', coordonaţi de psihopedagogul Cseke Monika, Romansky Renata şi educatoarea Andrea Vagner au organizat o expoziţie cu lucrări realizate de copii, având ca temă anotimpul iarna. Materialele au fost diverse: colaje, şnururi, praf de nucă de cocos, carioca, creioane colorate etc. Lucrările au fost expuse la bibliotecă, în holul Secţiei pentru copii şi tineret, fiecare copil a avut posibilitatea să-şi prezinte ,,opera'', iar pentru efortul lor au fost recompensaţi cu diplome, baloane colorate şi abţibilduri cu un celebru personaj din desenele animate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu