SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 3 februarie 2011

Oră de stomatologieDupă cum v-am anunţat, în data de 26.01.2011, de la 9,30, a avut loc, în Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Şincai’’, întâlnirea lunară a medicilor stomatologi (Ioana Giurgiu, Ana Maria Humelnicu şi Monica Gaşpar, din cadrul Asociaţiei Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România - Filiala Crişana), cu preşcolarii de la Grădiniţa nr. 35, (educatoare Violeta Păşcuţi, Daniela Ardelean şi Andreea Nistor) şi elevii din clasa I–B a Liceului Teoretic ,,Lucian Blaga’’, coordonaţi de d-na învăţătoare Bocşe Alina. Toţi participanţii la activitate au fost nerăbdători să afle noi reguli de igienă bucală. Ora de stomatologie s-a desfăşurat într-o atmosferă deosebit de plăcută, medicii stomatologi reuşind să captiveze atenţia copiilor, precizându-le, cu mici demonstraţii, (unii fiind deosebit de activi au răspuns corect la întrebările adresate, dând dovadă de cunoaştere a normelor igienei orale), cum trebuie îngrijiţi dinţii noştri pentru a avea o dantură sănătoasă şi frumoasă. La final, fiecare copil a primit câte un pliant cu câteva informaţii utile pentru îngrijirea dinţilor .


Vizita s-a încheiat cu o prezentare generală a bibliotecii efectuată de d-rele bibliotecare Popa Simona şi Buda Mariana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu