SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 29 aprilie 2011

Cafeneaua ANBPR

Biblioteca Judeţeană "Gh. Sincai" împreună cu Asociaţia Naţională a Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), luni 11 aprilie 2011, cu începere de la ora 10, a organizat Cafeneaua ANBPR, care s-a desfăşurat în Baile 1 Mai, Hotel Perla.
Au participat directori din biblioteci judeţene, preşedinţi, vicepreşedinţi şi membri ai filialelor ANBPR din regiunea de dezvoltare Nord-Vest: Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu-Mare şi Sălaj.

Temele abordate au fost:

1. Cum credeţi că ar trebui să vă ajute Asociaţia pe dvs. ca membri?
2. Cum sunteţi dispuşi să vă implicaţi dvs. în activităţile Asociaţiei?
3. Care sunt nevoile de dezvoltare profesională ale membrilor?
4. Comunicarea cu şi între membri

In zilele de marţi şi miercuri, 12 şi 13 aprilie, au avut loc discuţii pe marginea managementului organizaţional al filialelor ANBPR.
Imagini de la acest eveniment la adresa:
Săptămâna Naţională a Bibliotecilor a fost fixată în perioada 25-29 aprilie, perioadă în care fiecare bibliotecă a organizat diverse şi interesante activităţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu