SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 1 aprilie 2011

Vizită la bibliotecă

Elevii din clasele a II-a A şi I-a B, coordonaţi de învăţătoarelor lor Merge Dumitrela şi Ban Laura, din iniţiativa bibliotecarei Potre Delia Anca de la Şcoala cu clasele I-VIII din Sânmartin, au vizitat biblioteca, joi 31 martie 2011, de la ora 9,00. Încă de pe holul secţiei au fost impresionaţi de căsuţele din poveste, de scăunelele piticilor, de cărţile cu multe imagini şi jocurile şi jucăriile aflate în ludotecă. Aşezaţi comod pe scaune şi pe covor am deschis cu ei un dialog despre poveşile citite şi autorii de cărţi cunoscuţi. Au dovedit că le place să citească. Îndemnul de a frecventa biblioteca şcolii şi mai apoi biblioteca pentru copii, sperăm să fie eficient pentru nivelul lor de cunoaştere în viitoarele etape şcolare, prin parcurgerea lecturii corespunzătoare vârstei lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu