SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 8 aprilie 2011

Concurs de ghicitori ,,Ghici, ghicitoarea mea'' şi vizită la bibliotecă

Vizită la bibliotecă
Grupa mare pregătitoare de la Grădiniţa nr. 23, însoţiţi de educatoarele: Pele Mihaela, Şotoc Simona, Brisan Nicolina, Dume Florentina şi Şandor Angelica, a petrecut aproape o oră în ludotecă, vineri 8 aprilie 2011, începând cu ora 9,30, răsfoind cărţile cu multe imagini, cântând şi recitând versuri de primăvară şi demonstrând cu entuziasm, prin răspunsuri concrete la întrebările adresate de educatoare, cunoştinţele lor acumulate despre istoria scrisului.

,,Ghici, ghicitoarea mea''

Ieri, pe data de 07.04.2011, la ora 10, în ludoteca Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Şincai'', s-a desfăşurat un concurs de ghicitori la care au luat parte elevi din clasa a IV-a de la Liceul Sportiv ,,Bihorul'', însoţiţi de d-na învăţătoare Vidican Diana. Prin acest concurs am încercat să scot în evidenţă importanţa lecturii, a cărţii pentru copii, cât de esenţial este să citeşti pentru a te culturaliza, pentru a afla cât mai multe lucruri. Concursul s-a desfăşurat în mai multe etape, ţinând cont şi de regulament. Fiecare răspuns corect a fost punctat. Copiii au participat cu mult entuziasm la acest concurs, au dat dovadă de fair-play, de spirit de echipă şi în finalul concursului au fost recompensaţi primind dulciuri, diplome şi multe felicitări din partea juriului. Echipa câştigătoare a fost reprezentată de următorii copii: Rostaş Robert şi Marin Carla, Veconi Flaviu şi David Cristina, Benţe Dara şi Heilman Patrick, Manci Nicolae şi Rotar Alex, Zaha Raul şi Seica George, Bărburaş Solomon şi Petrila Cristian, Dat Emanuel şi Belea George, Blaga Sergiu şi Mihoc Louis. Premiul special constând în cărţi - Chiriţă, Constantin - ,,Cireşarii'', vol. I, II, III, IV, V, a fost acordat elevului Nicolae Manci.

Un comentariu:

  1. interesant.e bine sa citesti.cititi si aflati mai multe!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere