SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 22 decembrie 2011

Colinde, colinde









Astăzi, 22 decembrie 2011, de la ora 12, am fost onorați de prezența elevilor din clasele I-IV de la Liceul Teologic Greco-Catolic ,,Iuliu Maniu''. Au fost însoţiţi de părinţi, doamne învăţătoare şi domnul director, profesor Cristea Andrei, pentru a ne vesti naşterea Domnului Isus Hristos. Îmbrăcaţi în straie de sărbătoare, purtând mirosul proaspăt de răşină din crenguţele de brad împodobite cu beteală şi clopoţei, au cântat cu tot sufletul frumoase colinde, trezind emoţii puternice în inimile gazdelor. Cum e datina, copiii au primit dulciuri, iar pentru şcoală cărţi sub formă de donaţii din partea bibliotecii.

Multumim, vă așteptăm și la anul!

2 comentarii:

  1. Ce frumos. O mare de colindatori. Cred ca a fost ceva foarte special

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, a fost extraordinar, atât colindele, cât și bucuria venirii lui Moș Crăciun citită în ochii copiilor

    RăspundețiȘtergere