SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 10 ianuarie 2012

Invitaţie de la ,,Zibo''

Saptamana 2-6 aprilie 2012 (ultima saptamana inainte de vacanta de Paste) a fost declarata de Ministerul Educatiei, o "Scoala altfel". Va fi o saptamana fara cursuri, dedicata activitatilor extracurriculare si extrascolare.
Pentru ca Zibo.ro organizeaza in aceasta saptamana cea de a IIIa editie a actiunii "Saptamana familiei, saptamana fara TV", ofera la toti copiii, BILET de INTRARE GRATUITA in data de 3 aprilie 2012, la peste 250 de muzee, gradini zoologice si botanice din toata tara. Trebuie doar sa intri pe aceasta pagina, sa descarci si sa printezi BILETUL.
Lista completa a muzeelor si gradinilor zoologice partenere va fi definitivata pana pe 1 martie 2012 si o puteti vedea pe accesand aceasta pagina, dand click pe judetul dorit.
In aceeasi saptamana, Zibo.ro va organiza simpozioane la Bibliotecile Judetene, unde oficialitati locale vor citi povesti celor mici.
Profesorii si scolile care doresc parteneriat pentru aceasta actiune sunt invitate sa trimita intentia lor pe email invatamant@zibo.ro.
Cei care vor sa devina parteneri in aceasta actiune, ii asteptam cu mare drag sa ne contacteze pe email office@zibo.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu