SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 19 ianuarie 2012

Dinţi frumoşi şi sănătoşi

Întâlnirea lunară a copiilor cu medicii stomatologi a avut loc miercuri, 18 ianuarie 2012, începând cu ora 10, în ludoteca Secţiei pentru copii şi tineret. Au participat preşcolarii din grupa pregătitoare de la Grădiniţa nr. 52, însoţiţi de părinţi şi educatoare: Iluţa Mihaela şi Săcădat Adriana şi elevi de la Liceul Teoretic ,,Friedrich Schiller'', clasa I-a C, profesor învăţământ primar Bratiş Dorina. Ca de fiecare dată, medicii stomatologi: Vanc Ioana, Tripon Cristina şi Zamfirescu Iulia Codruţa, cu diverse materiale didactice (planşe, mulaje, perie de dinţi, aţă dentară), au avut un dialog întens cu elevii şi preşcolarii despre modalităţile de îngrijire a dinţilor, copiii aflând multe lucruri noi privind tehnica unui periaj corect, utilizarea aţei dentare, consumul de legume, fructe şi lactate pentru prevenirea apariţia cariei şi a altor probleme de sănătate. Toţi participanţii au primit Ghidul pentru sănătatea orală de la Asociaţia Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România, organizatoarea acestor ore de stomatologie, prin intermediul Filialei Crişana.

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru orice initiativa si pentru orice efort de sustinere si educare a copiilor din Romania.

    RăspundețiȘtergere