SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 29 februarie 2012

Club de lectură în limba franceză




Biblioteca Județeană “Gheorghe Șincai” Bihor în colaborare cu Facultatea de Litere de la Universitatea din Oradea a organizat miercuri, 29 februarie 2012, de la ora 15:00, în Ludoteca Secţiei pentru copii şi tineret, a doua ședință a Clubului de lectură, în limba franceză. Participanţi la activitate au fost elevii clasei a VII-a de la Colegiul Național ,,Iosif Vulcan” din Oradea, dar și alți tineri utilizatori ai bibliotecii.
Îndrumate de profesor universitar dr. Magda Danciu, coordonatoarea proiectului din partea universităţii, voluntarele Diana Ilieș și Marieta Budău, masterande la Facultatea de Litere, au lecturat fragmente din ,,Micul Prinț”, de Antoine de Saint-Exupéry. Prin jocuri interactive, elevii au fost antrenaţi să citească şi să-şi exprime propriile opinii în legătură cu fragmentul selectat. Într-o atmosferă detaşată participanţii au servit câte un pahar cu ceai cald pregătit de gazdele Paul Zot (coordonator proiect din partea bibliotecii) şi Mariana Barna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu