SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 15 februarie 2012

Vizită la bibliotecă


Chiar dacă vremea n-a fost prielnică deplasărilor, dorinţa de informare le-a determinat pe inimoasele profesoare Oana Jurcuţiu, Adelina Nan şi Anca Martin de la Şcoala cu clasele I-VIII Cefa să viziteze biblioteca, cu elevii din clasele V-VIII, astăzi 15 februarie 2012, de la ora 11:00. Au rămas impresionaţi de multitudinea de documente oferite publicului, de serviciile pe care biblioteca le pune la dispoziţia cititorului, de spaţiul modern în care îşi desfăşoară activitatea, promiţând că vor deveni, în viitorul apropiat, utilizatori activi ai bibliotecii.

2 comentarii:

  1. Va multumim pentru primirea calduroasa si pentru rabdarea cu care ne-ati transmis informatii pretioase.
    Toti copiii si-au manifestat bucuria prilejuita de vizita la biblioteca si dorinta de a reveni cat mai curand.
    Numai bine va dorim! prof. Oana Jurcutiu

    RăspundețiȘtergere