SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 17 aprilie 2013

Expozitie si premiere ,,Încondeiaşul''

Vă invităm vineri, 19 aprilie 2013, de la ora 10:00, în holul mare al Bibliotecii Judeţeane ,,Gheorghe Şincai’’ Oradea, la expoziţia de ouă încondeiate şi la festivitatea de premiere a participanţilor la concursul naţional ,,Încondeiaşul'', ediţia a III-a 2013.
Acest concurs este realizat de Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Şincai’’ în parteneriat cu Asociaţia ,,Kids Heaven’’, concurs desfăşurat sub conceptul ,,Participă şi ajută''. Urmăreşte apropierea copilului de bibliotecă, dezvoltarea simţului artistic şi competitiv prin cunoaşterea tradiţiilor populare româneşti şi implicarea în acţiuni umanitare de adunare de fonduri necesare cadourilor de Paşti pentru copiii nevoiaşi. Cei peste 200 participanţi, preşcolari şi elevi din clasele I-VI din 6 grădiniţe, 6 şcoli şi 5 licee au încondeiat ouă de lemn, acestea fiind puse la dispoziţie de către organizatori, cu materiale informative despre semnificaţia motivelor tradiţionale şi modele de ouă încondeiate. În deschiderea activităţii vom asculta un moment muzical interpretat de Orchestra de cameră a Liceului de Arte din Oradea.
Vă aşteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu