SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 29 aprilie 2013

Tradiţii populare - Sărbătoarea pascală

Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei şi Asociaţia Femeilor Ortodoxe Române din Episcopia Oradiei (AFOREO) au organizat ieri, la Biblioteca Judeţeană "Gheorghe Şincai", vernisajul expoziţiei "Sărbătorile Pascale în tradiţia populară". Evenimentul, ajuns la cea de-a VII-a ediţie, a reunit o serie de obiecte, podoabe tradiţionale şi meşteşugăreşti, specifice sărbătoririi Sfintelor Paşti. La eveniment au fost invitaţi şi elevi de la Şcoala Gimnazială ,,Dimitrie Cantemir'', clasa a V-a A şi B, prof Bădălău Teodora, Amalia Turcu şi de la Liceul Teoretic German ,,Friedrichi Schiller'', clasa I-a.
 Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu