SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 24 aprilie 2013

Ora de stomatologie

Întâlnirea lunară cu medicii stomatologi din cadrul Asociaţiei Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România, Filiala Crişana (dr.  Cristina Tripon şi Izabella Albert) a avut loc astăzi, 24 aprilie 2013, de la ora 10, în ludoteca Secţiei pentru copii şi tineret. La activitate au participat preşcolarii din grupa mijlocie de la Grădiniţa Nr. 30 ,,Mugurel'', coordonaţi de prof. înv. preşcolar Raita Dorina şi Demian Mariana. Copiii şi-au însuşit cunoştinţe cu privire la îngrijirea dinţilor formând deprinderi practice, exersând pe mulajele puse la dispoziţie de medicii stomatologi. Şi de această dată au primit cadouri (pastă, perie de dinţi şi pliante) oferite de sponsorul asociaţiei, Firma ,,Colgate''.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu