SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 14 iunie 2013

O vizită la biblioteca

Ieri, 13.06.2013, de la ora 12:00 ne-au făcut o vizită copiii de la Grădiniţa Nr. 1, Diosig, grupele mixtă, mică şi mijlocie, precum şi o grupă pregătitoare, însoţiţi fiind de doamnele educatoare Blaga Mădălina, Jurca Marinela, Olah Mirela şi Nica Camelia.
Copiii, împreună cu educatoarele lor au vizitat secţia pentru copii, s-au familiarizat cu locul, cu cărţile frumos aranjate pe rafturi, cu ludoteca, spaţiul de joacă destinat celor mici, unde s-au simţit minunat. De asemenea, aici au avut deosebita plăcere de a asculta şi o poveste ,,Greierele şi furnica''.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu