SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 6 iunie 2013

Vizită şi prezentare de scenetă

Marţi, 4 iunie 2013, de la ora 12, în ludotecă s-au întâlnit elevii clasei a VI-a de la Colegiul Naţional ,,Iosif Vulcan'', prof. Rusu Krisztina, cu elevii din clasele: pregătitoare, înv. Cacuci Liana, clasa I-a, înv. Botoc Adina şi clasa a IV-a, înv. Szabo Irina de la Şcoala Gimnazială Borod şi elevii din clasele I-II, înv. Cohuţ Anişoara, clasele III-IV, înv. Cuc Florica, grupa mare, educ. Bradea Viorica de la Şcoala Borozel. Scopul întâlnirii a fost prezentarea unei scenete în limba engleză de către elevii din clasa a VI-a pentru cei mici, apoi vizită şi înscrieri în bibliotecă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu