SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 21 octombrie 2014

Club de lectură creativă (15 oct. 2014)


Biblioteca Judeţeană “Gheorghe Şincai” Bihor, alături de Facultatea de Litere a Universităţii din Oradea, continuă colaborarea începută în anul 2012 prin organizarea Clubului de lectură în limbi străine, cu un nou proiect: CLUBUL DE LECTURĂ CREATIVĂ, a cărui primă ediţie a avut loc miercuri, 15 octombrie 2014.
Organizat împreună cu Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane (Departamentul de Psihologie şi Departamentul de Ştiinţele Educaţiei) şi Asociaţia pentru Promovarea Cooperării în Educaţie, proiectul îşi propune să dezvolte abilităţile pentru lectură şi abilităţile creative, de cooperare şi cele socio-morale ale copiilor prin acţiuni ce urmăresc formarea deprinderii de lectură şi utilizarea creativităţii în crearea unor texte proprii.
La prima ediţie au participat elevii clasei a IV-a de la Colegiul Naţional "Iosif Vulcan" din Oradea, alături de prof. înv. primar Georgeta Tifor. Activitatea a fost coordonată de prof. Felicia Holhoş, de la aceeaşi instituţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu