SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 21 octombrie 2014

Concurs


Concurs ,,Îngeraşul’’, ediţia a V-a
Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Sincai'' Oradea, în parteneriat cu Asociaţia Kids Heaven din Iaşi, organizează concursul ,,Îngeraşul’’, ediţia a V-a , concurs naţional de educaţie moral-religioasă pentru preşcolari şi şcolari (clasele I-VIII), inclus în CAE/2012.
Concursul are ca scop apropierea şi sensibilizarea copiilor faţă de Dumnezeu.
Secţiunea ,,Micul îngeraş’’ este un concurs de tip chestionar, cu întrebări deschise tip lacunar şi tip grilă, rebusuri, integrame, labirinturi, precum şi completarea unor desene.
Secţiunea ,,Îngeraşul creativ’’ constă în realizarea unei compoziţii plastice folosind diverse tehnici sau realizarea unei aplicaţii pe baza unei istorisiri biblice pentru copii, pusă la dispoziţie de organizatori. Lucrările cu premiul I le vom trimite la Asociaţie pentru o nouă jurizare.
Perioada de înscriere este 14– 30 octombrie 2014,  la Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Şincai’’ Oradea, str. Armatei Române, nr. 1/A.
Premierea participanţilor la concurs va avea loc în 21 noiembrie 2014, ora 10. Lucrările se pot  desfăşura la clasă sau acasă, evaluarea şi premierea se va realiza la bibliotecă. Toţi copiii primesc premii şi diplome, cadrele didactice implicate primesc diplome şi adeverinţe de evaluatori.
Vă aşteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu