SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 6 martie 2015

Concurs ,,Încondeiaşul’’, ediţia a V-a, 2015


 Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Sincai'' Oradea, în parteneriat cu Asociaţia Kids Heaven din Iaşi, organizează concursul ,,Încondeiaşul’’, ediţia a V-a, concurs naţional pentru şcolari şi preşcolari.
Concursul se desfăşoară sub conceptul ,,Participă şi ajută’’, urmărind sensibilizarea copiilor prin implicarea lor în acţiuni caritabile.
Participanţii vor avea de încondeiat ouă de lemn, acestea fiind puse la dispoziţie de către organizatori, cu materiale informative privind semnificaţia elementelor decorative şi a sărbătorilor pascale, cu modele de ouă încondeiate tradiţional. Încondeierea se poate realiza prin diferite tehnici, utilizând diverse instrumente de lucru.
Perioada de înscriere este 6-25 martie 2015,  la Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Şincai’’ Oradea, str. Armatei Române, nr. 1/A. Premierea participanţilor la concurs va avea loc în 8 aprilie 2015, de la ora 10. Încondeierea se poate desfăşura la clasă sau acasă, evaluarea şi premierea se va realiza la bibliotecă. Toţi copiii primesc premii, revista ,,Încondeiaşul'' şi diplome, cadrele didactice implicate primesc diplome şi adeverinţe de evaluatori.
Pentru informaţii sunaţi la telefon 0359800363 interior 119 sau 124, scrieti pe e-mail bibliobihor.simpozion@gmail.com
Va aşteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu