SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 18 martie 2015

ÎNVITAŢIE la Conferinta de presa


            
Biblioteca Judeteana ,,Gheorghe Şincai’’ Oradea în parteneriat cu Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată (AMSPPR) Filiala Crișana vă invită vineri, 20 martie, de la ora 10,00 la Biblioteca Județeană Gheorghe Șincai din Oradea, (amfiteatru, etaj I) la conferința de presă organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Orale. La conferință va vorbi dr. Pantel Marton Gyorgy, președintele AMSPPR.
După conferință se va ține un curs de profilaxie de către medici stomatologi înscrişi în asociaţie, pentru trei clase de elevi de la Liceul cu Program Sportiv ,,Bihorul’’, se va vizita expoziţia de semne de carte cu sfaturi utile de păstrare a sănătăţii dentare, lucrări realizate de copii. Participanţii vor fi recompensaţi cu diplome şi mici surprize.
  Vă așteptăm cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu