SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 23 aprilie 2015

Club de lectură creativă


Luni, 20 aprilie 2015, de la ora 14:30, în Ludoteca secţiei pentru copii şi tineret, a avut loc o nouă ediţie a clubului de lectură creativă, coordonată de prof. drd. Emilia Ciordaş şi Denisa Cheregi, studentă în anul II la Facultatea de Litere, alături de elevele Colegiului Naţional ,,Mihai Eminescu'', din clasa a IX-a, A, B, C, Adela Antal, Cristina Boldan, Teodora Coşa, Karla Fanea şi Alexandra Liţ.. În această ediţie a clubului la care au participat elevi din clasa a III-a, a Colegiului Naţional ,,Iosif Vulcan'', însoţiţi de prof. înv. Aurelia Susan, a fost dezbătut textul,,Crăiasa zăpezii'',de Hans Christian Andersen.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu