SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 28 aprilie 2015

Ziua Internaţională a Cărţii


În data de 24 aprilie, de la ora 10:00, în cadrul proiectului Erasmus+,, Construim cetăţenia europeană prin intermediul educaţiei mediatice''s-a desfăşurat în Ludoteca secţiei  de copii o activitate intitulată ,,Ziua Internaţională a Cărţii pentru Copii'' la care au luat parte elevi ai Colegiului Naţional ,,Iosif Vulcan'', sub îndrumarea prof. dr. Ema Roşa-Zah şi prof. Felicia Holhoş, activitate în care s-au dezbătut fragmente din operele reprezentative ale unor autori aparţinând celor şase ţări participante la acest proiect: România, Ungaria, Spania, Bulgaria, Norvegia şi Polonia.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu