SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 10 aprilie 2015

Săptămâna - ,,Şcoala Altfel''


Săptămâna aceasta, numită ,,Şcoala Altfel'', secţia de copii şi tineret din cadrul Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Şincai'' a fost gazda unui număr impresionant de copii, începând cu preşcolarii de la diferite grădiniţe din judeţ şi terminând cu elevii de liceu. Copiilor care ne-au vizitat, li s-a prezentat într-o manieră cât mai atractivă şi plăcută secţia de împumut carte pentru copii şi tineret. De asemenea, cei prezenţi au fost plăcut impresionaţi de ludoteca secţiei pentru copii. La plecare, copiii şi cadrele didactice, ne-au promis că ne vor mai vizita şi cu alte ocazii.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu