SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 4 mai 2015

Concurs ,,Meşteşugaşul'', ediţia a V-a 2015

Secţia pentru copii a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Şincai'' în parteneriat cu Asociaţia Kids Heaven din Iaşi organizează a V-a ediţie a concursului naţional ,,Meşteşugaşul'', concurs inclus în CAE 2013 la poziţia 72.
Concursul  se desfăşoară sub conceptul ,,Participă şi ajută'' şi urmăreşte:
- să apropie copilul de bibliotecă;
- să-i dezvolte simţul artistic prin realizarea de obiecte, figurine pictate cu acuarelă, tempera, etc.; 
- să socializeze cu alţi copii;
- să se implice în acţiuni caritabile de adunare de fonduri necesare oferirii de cadouri copiilor nevoiaşi, de 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului.
Argila pentru modelaj va fi pusă la dispoziţie de către organizatori, însoţită de materiale informative privind tehnica lucrului şi exemple de obiecte deja realizate. Lucrările pot fi individuale sau colective, concursul se poate desfaşura la clasă sau acasă, evaluarea se va realiza la bibliotecă. Munca participanţilor va fi recompensată cu diplome, cadouri surpriză, dulciuri, iar cadrele didactice implicate vor primi adeverinţe şi diplome.
Taxa de participare este 10 lei/participant, Asociaţia se obligă ca o parte din taxa de concurs să fie investită în jucării care urmează să fie donate în scop caritabil copiiilor nevoiaşi.
Perioada de înscriere este 2 - 20 mai 2015, la Secţia pentru copii şi tineret, iar în săptămâna anterioară desfăşurării proiectului se vor primi materialele de lucru. Premierea participanţilor este în data de 2 iunie 2015, de la ora 10, la Biblioteca Judeteană ,,Gheorghe Şincai''. 
Vă aşteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu