SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 26 mai 2015

Club de lectură

În data de 20 mai 2015 a avut loc o altă ediţie a clubului de lectură în limba română pentru elevi din clasele primare, activitate coordonată de prof. Laura Ardelean, de la Colegiul Naţional ,,Mihai Eminescu'' Oradea, alături de Denisa Cheregi, studentă a Facultăţii de Litere, Universitatea din Oradea. În această activitate s-a dezbătut un text cunoscut, un basm de Petre Ispirescu ,,Sarea în bucate'' şi la care au participat elevi din clasa a III-a, de la Şcoala Gimnazială ,,Dimitrie Cantemir'' Oradea. La sfârşitul activităţii li s-a prezentat şi câteva aspecte din viaţa şi opera scriitorului Gellu Naum din binecunoscutele ,,Cărţi cu Apolodor''. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu