SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 6 octombrie 2015

Concurs ,,Îngerașul creativ''

Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Sincai'' Oradea, în parteneriat cu Asociaţia Kids Heaven din Iaşi, organizează concursul ,,Îngeraşul’’, ediţia a VI-a , concurs naţional de educaţie moral-religioasă pentru preşcolari şi şcolari (clasele I-VIII), inclus în CAE/2012.
Obiectivele urmărite sunt: formarea virtuților morale, realizarea de compoziții plastice/aplicații cu teme morale sau religioase.
Concursul are două secțiuni: Secţiunea ,,Îngerașul creativ’’ este un concurs de tip chestionar, cu întrebări deschise tip lacunar şi tip grilă, rebusuri, integrame, labirinturi şi completarea unor desene, materialul de lucru este oferit de organizatori.
Secţiunea ,,Îngeraşul’’ constă în realizarea unei compoziţii plastice folosind diverse tehnici sau realizarea unei aplicaţii pe baza unei istorisiri biblice pentru copii, pusă la dispoziţie de organizatori. 
Perioada de înscriere este 5-26 octombrie 2015,  la Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Şincai’’ Oradea, str. Armatei Române, nr. 1/A. Taxa de participare este de 10 lei/participant. Concursul se desfășoară sub mesajul ,,Participă și ajută’’ și urmărește sensibilizarea copiilor prin implicarea lor în acțiuni umanitare, asociația se obligă ca o parte din taxă să fie utilizată pentru achiziționarea rechizitelor pentru copiii nevoiași.
Premierea participanţilor la concurs va avea loc în 23 noiembrie 2015, ora 13. 
Lucrările se pot  desfăşura la clasă sau acasă, evaluarea şi premierea se va realiza la bibliotecă. Toţi copiii primesc premii şi diplome, cadrele didactice implicate primesc diplome şi adeverinţe de evaluatori.

Vă aşteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu