SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 6 octombrie 2015

Cursuri gratuite de limba spaniolă și franceză pentru copii

Biblioteca Judeţeană “Gheorghe Şincai” Bihor anunţă organizarea de cursuri de învățare a limbilor spaniolă şi franceză destinate copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 8 ani, începând de vineri, 18 septembrie 2015.

Grupului Azvi din Spania, urmăresc familiarizarea copiilor cu aceste limbi prin jocuri, cântece şi poveşti. Întâlnirile vor avea loc vinerea, de la ora 16:00, la Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii, pe str. Armatei Române, nr. 1A, Oradea. Înscrieri şi detalii, la tel. 0359.800.363, interior 119. Participarea este gratuită, iar numărul de locuri este limitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu