SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 25 noiembrie 2015

Crăciunașul

,,CRĂCIUNAȘUL’’, revistă și concurs
2015

Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Sincai'' Oradea, în parteneriat cu Asociaţia Kids Heaven şi  Grădiniţa ,,Veselă’’ din Iaşi organizează concursul naţional ,,Crăciunaşul’’ ediţia a V-a, pentru şcolari şi preşcolari, concurs inclus în CAE/2012 la poziția 118.
Concursul se desfăşoară sub conceptul ,,Participă şi ajută’’, urmărind sensibilizarea copiilor, prin implicarea lor în acţiuni caritabile de adunare de fonduri necesare cadourilor de Crăciun pentru copiii nevoiaşi, Asociația Kids Heaven donează o parte din taxă acestor categorii de copii.
Participanţii au de redactat/desenat o scrisoare adresată lui Moş Crăciun, suportul material fiind pus la dispoziţie de organizatori. 
Scrisoarea trebuie să întrunească condițiile corecte de redactare precum: expresivitate, creativitate, caligrafie, coerență în exprimare, originalitate; sau în cazul scrisorii desen/aplicație aspecte precum: talent artistic, originalitate și îmbinarea culorilor.
Lucrările se pot realiza la clasă sau acasă, premierea la Biblioteca Județeană ,,Gheorghe Sincai'' Oradea, în data de 17 decembrie 2015, de la ora 11,  în holul polivalent al bibliotecii.
Toți copiii primesc premii, diplome, cadrele didactice implicate, diplome și adeverințe de evaluatori, voluntar și organizator.
Înscrierile se realizează la Secția pentru copii a bibliotecii, din 10 noiembrie până în 30 noiembrie 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu