SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 25 noiembrie 2015

Ingerasul

Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Sincai'' Oradea, în parteneriat cu Asociaţia Kids Heaven din Iaşi, a organizat concursul ,,Îngeraşul’’, ediţia a VI-a , concurs naţional de educaţie moral-religioasă pentru preşcolari şi şcolari (clasele I-VIII), inclus în CAE/2012.
Obiectivele urmărite au fost: formarea virtuților morale, realizarea de compoziții plastice/aplicații cu teme morale sau religioase.
 Concursul s-a desfășurat sub mesajul ,,Participă și ajută’’ și a urmărit sensibilizarea copiilor prin implicarea lor în acțiuni umanitare.
Premierea participanţilor la concurs a avut loc în 23 noiembrie 2015, de la ora 13. 
La concurs au participat copii de la Grădinița Nr: 23, Grădinița Nr: 41, elevi de la Liceul Teoretic ,,Aurel Lazăr'', Școala Gimnazială ,,Avram Iancu'', Școala Gimnazială ,,Octavian Goga'', Școala Gimnazială ,,Calea Mare'', Grădinița cu P.P din Beiuș și alți copii, utilizatori activi ai bibliotecii. Invitat la eveniment a fost colegul nostru, Sorin Moga, absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă, care a vorbit despre îngerii noștri păzitori. Participanții au primit premii constând în cărți, dulciuri, diplome; cadrele didactice implicate au primit diplome şi adeverinţe de evaluatori, organizatori și voluntari.
Lucrările pot fi văzute pe holul Secției pentru copii și tineret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu