SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 18 decembrie 2015

Premierea participantilor la concursul ,,Craciunasul''

Biblioteca Judeţenă ,,Gheorghe Șincai'' în parteneriat cu Fundația Franco Română Oradea a organizat, în data de 17 decembrie 2015, de la ora 11:00, premierea participanților la concursul naţional ,,Crăciunaşul’’ ediţia a V-a, concurs pentru şcolari şi preşcolari, realizat în colaborare cu Asociația Kids Heaven şi  Grădiniţa ,,Veselă’’ din Iaşi. 
Participanţii au redactat/desenat o scrisoare adresată lui Moş Crăciun, scrisori ce pot fi citite la Secția pentru copii și tineret a bibliotecii.
La concurs au participat copii de la Grădinița cu P.P. Nr. 41, Grădinița ,,Trei Ursuleți’’, preșcolari și școlari de la Grădinița cu Program Normal și Școala Gimnazială Nr. 3 din Calea Mare/Bihor, elevi de la Școala Gimnazială ,,Aurel Pop’’ Oșorhei, Școala Gimnazială Nr. 1 Tileagd, structura ,,Smiles’’, Școala Gimnazială Nr. 1 Nojorid, Liceul Ortodox ,,Episcop Roman Ciorogariu’’, Liceul cu Program Sportiv ,,Bihorul’’, Școala Gimnazială ,,Ioan Slavici’’, Mardale Sânziana, elevă la Liceul Greco Catolic ,,Iuliu Maniu’’, Andor Sofia, elevă la Liceul Teoretic ,,F. Schiller’’, elevi de la Liceul Vocațional Pedagogic ,,Nicolae Bolcaș’’, Colegiul Național ,,Mihai Eminescu’’, Școala Gimnazială ,,Octavian Goga’’, Școala Gimnazială ,,Dacia’’ Oradea si CES ,,Cristal’’. Toți copiii au primit premii, diplome, cadrele didactice implicate, diplome și adeverințe de organizator, evaluator, voluntar și de jurizare.
Eveniment a fost animat prin participarea orchestrei simfonice a Liceului de Arte, dirijor Nagy Viola și Lupșe Anita Laura,  solista Muth Astrid, elevă la Liceul ,,Don Orione’’, secția de gimnastică ritmică, prof. Preoteasa Edit, corul de colinzi din clasele a II-a si a IV-a a a Liceului cu Program Sportiv ,,Bihorul’’, prof. Susa Georgeta si Dumitrescu Dorina.
Toți copiii participanți la acest concurs au primit un premiu special, constând într-o invitație de o zi la centrul de distracție de la Oradea Shopping City, în data de 15 ianuarie 2016.
Sponsori la eveniment au fost:
Bibliotecar Boga Adelina, Soica Mariana - Secția pentru copii și tineret
Fundația Culturală de pe lângă Biblioteca ,,Gheorghe Șincai’’ Oradea
Fundația Franco Română Oradea, presedinte Rat Victor
Vizitati si:
https://www.facebook.com/bibliobihor/photos/a.933468843355773.1073741994.284351651600832/933468870022437/?type=3&theater
http://www.bihon.ro/craciunasul-la-biblioteca/1601160

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu