SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 17 noiembrie 2016

18 noiembrie 2016 - Ziua Porților Deschise la Biblioteca Județeană ”Gh. Șincai” Bihor/reloaded

     Cu ocazia Zilei Porților Deschise la Biblioteca Județeană ”Gh. Șincai” Bihor, eveniment care marchează 105 ani de existență a bibliotecii publice din Oradea și trecerea a 200 de ani de la moartea patronului spiritual al bibliotecii județene, Secția Împrumut pentru copii și tineret vă invită la atelierele de creație susținute de reprezentantul Dekormania, Beata Toth, împreună cu echipa ei de voluntari, desfășurate între orele 11-12 și 15-17.
       De la ora 13 în Ludotecă va avea loc vizionarea unui film despre dinozauri, dar și premierea câștigătorilor concursului ”Vă plac dinozaurii?”.
       Tot de la ora 13, la Mediatecă va avea loc o dezbatere pe tema muzicii rock la care participă tineri liceeni.

       Vă așteptăm!

Reloaded: poze
Sursa: https://ro-ro.facebook.com/bibliobihor/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu