SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 19 decembrie 2016

"Crăciunaşul" - premierea copiilor care i-au scris scrisori Moşului

Vineri, 16 decembrie 2016 ora 11,00, a avut loc în Amfiteatrul Bibliotecii Judeţene Bihor premierea copiilor care s-au înscris la Concursul Naţional ”Crăciunaşul”- Ediţia a VI-a, organizat de Asociaţia Kids Heaven din Iaşi în parteneriat cu Secţia Împrumut pentru Copii şi Tineret a Bibliotecii Judeţene "Gheorghe Şincai" Bihor sub motto-ul  Primeşte farmecul Crăciunului în suflet şi dăruieşte bucuria din inimă“. 
Au participat şcolari şi preşcolari din mai multe şcoli şi grădiniţe din judeţ şi din municipiul Oradea, coordonaţi de doamnele profesoare pentru învăţământul gimnazial, primar şi preşcolar. Din partea Secţiei Împrumut pentru Copii şi Tineret întreaga activitate de organizare şi coordonare a desfăşurării concursului a fost asigurată de şefa serviciului Comunicarea Colecţiilor, dna Mariana Barna.
Prin intermediul acestui concurs, inclus în CAE pe 2012 la poziţia 118, copiilor li se cultivă deprinderea de a întinde o mână caldă în sprijinul celor lipsiţi de mijloace materiale, folosindu-se de ceea ce au la dispoziţie. Punând mână de la mână, puterea de a dărui creşte. 
Acţiunea de binefacere a acestor micuţi a fost răsplătită cu daruri de la Moş Crăciun, prin bunăvoinţa sponsorilor noştri: Cofetăria Elidor şi European Drinks, dnele Mariana Barna, Adelina Boga şi Mariana Soica.
La festivitate au participat și elevi de la Liceul de Arte din Oradea, dirijați de prof. Viola Nagy, care ne-au încântat cu cântece de Crăciun.
Vă mulțumim tuturor și vă urăm să primiți înmiit darul oferit prin prezența alături de noi și implicarea în activitate.

Imagini de la festivitate:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu