SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 31 ianuarie 2017

"Alege-ţi întrebarea!" - concurs de cultură generală

Imagini pentru copii intrebare

Îndrăzneşte să-ţi testezi cunoştinţele de cultură generală. 
Noi ţi-am pregătit 200 de întrebări din mai multe domenii: literatură, istorie, geografie, tehnică şi maşini, arte, ş.a.

      La fiecare vizită la bibliotecă,

 ALEGE-ŢI ÎNTREBAREA!


Poţi răspunde pe loc, dacă ştii răspunsul sau ... dacă ai nevoie să te informezi, ne răspunzi data următoare când treci pe la noi. Aduci răspunsul şi poţi alege apoi altă întrebare.

Cu cât vei veni mai des la bibliotecă şi vei răspunde la un număr mai mare de întrebări, cu atât vei acumula mai multe puncte şi te vei număra printre câştigătorii unor premii din partea noastră.

Concursul „ALEGE-ŢI ÎNTREBAREA!” vă aşteaptă în perioada 1 februarie – 25 mai 2017, iar la 31 MAI vă invităm la festivitatea de PREMIERE.

Toţi participanţii sunt invitaţi şi apreciaţi pentru răspunsurile lor cu premii.
Numele participanţilor şi detaliile zilei de 31 MAI vor apărea pe blogul Secţiei - sectia-copii-bjbihor.blogspot.com/  - în 27 mai 2017.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu