SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 5 mai 2017

MEȘTEȘUGAȘUL

Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Șincai'' Oradea în parteneriat cu Asociaţia Kids Heaven din Iaşi organizează ediţia a VII-a a revistei concurs naţional ,,Meșteșugașul’’, inclus în CAE/2013 la poziția 72, pentru preșcolari și elevi (clasele I-VIII).
Concursul se desfăşoară sub conceptul ,,Oferi bucurie ... primești bucurie!’’, urmărind sensibilizarea copiilor cu implicarea lor în acţiuni caritabile de adunare de fonduri necesare cadourilor de Ziua copilului pentru copiii nevoiaşi.
Participanţii au de modelat un obiect ce poate fi oferit unui prieten drag, pasta de modelat va fi pusă la dispoziţie de organizatori în săptămâna anterioară concursului. Lucrările pot fi realizate acasă, în clasă sau la bibliotecă.
Premierea va avea loc la Biblioteca Județeană ,,Gheorghe Șincai'' Oradea, în data de  31 mai 2017, ora 10, în holul expozițional al bibliotecii.
Într-o atmosferă de sărbătoare, toți copiii vor primi diplome, premii, cadrele didactice implicate, diplome și adeverințe.
Înscrierile se realizează la Secția pentru copii a bibliotecii, din 2 mai până în 19 mai 2017.   
Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0359800363, interior 119 sau scrieți la adresa de e-mail bibliobihor.simpozion@gmail.com
Vă așteptăm cu mult drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu