SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 8 iunie 2017

Meșteșugașul - Ediția a VI-a a revistei cu concurs național pentru școlari și preșcolari

Ediția a VI-a a proiectului ”Meșteșugașul”, organizat de Biblioteca Județeană ”Gheorghe Șincai” Bihor prin Secția Împrumut pentru copii și tineret, în parteneriat cu Asociația Kids Heaven din Iași a reunit eforturile de într-ajutorare și energiile creatoare de frumos din trei unități de învățământ orădene: Colegiul ”Mihai Eminescu” Oradea, Școala Gimnazială ”Dimitrie Cantemir” Oradea și GPP nr. 23 Oradea.
Lucrări ingenioase, meșteșugite cu îndemânare și investite cu imaginație au fost expuse în holul Secției împrumut pentru copii și tineret, unde pot fi văzute începând cu această săptămână și în săptămâna 12-16 iunie a.c.
Organizatorii i-au premiat pe participanți cu diplome, revista ”Meșteșugașul” și mici cadouri. Diplome de participare au primit și cadrele didactice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu