SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 21 decembrie 2017

Crăciunașul 2017 - în imagini

Ieri, 20 decembrie 2017, am avut plăcerea de a-i primi și premia în cadrul unei festivități pe o parte dintre participanții la concursul național Crăciunașul, desfășurat în perioada noiembrie-decembrie 2017. Toți participanții au primit daruri.
Acest proiect, foarte drag sufletului nostru, inițiat de Asociația Kids Heaven din Iași și susținut de Biblioteca Județeană ”Gheorghe Șincai” Bihor - Secția Împrumut pentru copii și tineret, a adunat în jurul lui un număr foarte mare de copii și cadre didactice, părinți și bibliotecari, cu toții foarte dedicați conceptului de întrajutorare. 
Asocierea cu sărbătoarea Crăciunului ne-a dat ocazia să invităm alături de noi grupuri de colindători, precum și grupul de tineri artiști instrumentiști de la Liceul de Artă din Oradea, dirijați de doamna profesoară Viola Nagy. 
Vă mulțumim tuturor că ați făcut posibil acest eveniment!
Sărbători fericite!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu