SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 6 decembrie 2017

Revistă-concurs ,,Crăciunașul''

CRĂCIUNAȘUL

Secţia pentru copii şi tineret a Bibliotecii Judeţene ,,Gheorghe Șincai'' Oradea în parteneriat cu Asociaţia Kids Heaven din Iaşi organizează ediţia a VII-a a revistei concurs naţional ,,Crăciunașul’’, inclus în CAE/2012 la poziția 118, pentru preșcolari și elevi (clasele I-VIII).
Concursul se desfăşoară sub conceptul ,,Participă și ajută!’’, urmărind sensibilizarea copiilor cu implicarea lor în acţiuni caritabile de adunare de fonduri necesare cadourilor de Crăciun pentru copiii nevoiaşi, Asociația Kids Heaven donează o parte din taxă acestor categorii de copii.
Participanţii au de redactat/desenat o scrisoare adresată lui Moş Crăciun, suportul material fiind pus la dispoziţie de organizatori cu o săptămână înainte de concurs. 
Scrisoarea trebuie să întrunească condiții de redactare precum: expresivitate, creativitate, caligrafie, coerență în exprimare, originalitate; sau în cazul scrisorii desen/aplicație aspecte precum: talent artistic, originalitate și îmbinarea culorilor.
Lucrările se pot realiza în bibliotecă, în clasă sau acasă, premierea va avea loc la Biblioteca Județeană ,,Gheorghe Șincai'' Oradea, în data de 20 decembrie 2017, de la ora 12:00,  în holul polifuncțional al bibliotecii.
Toți copiii primesc premii, diplome, cadrele didactice implicate, diplome și adeverințe de evaluatori, voluntar și organizator.
Înscrierile se realizează la Secția pentru copii a bibliotecii, din 06 noiembrie până în 30 noiembrie 2017.


Vă așteptăm cu mult drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu