SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 4 decembrie 2017

Noutăți la Secția Împrumut pentru copii și tineret - cărți în limba engleză

Pe rafturile Secției Împrumut pentru copii și tineret vă așteaptă un număr impresionant de cărți în limba engleză din colecția Usborne Very First Reading, Usborne First Reading și Usborne Young Reading. Acestea vă vor ajuta să exersați cititul, în general, și cititul în limba engleză, prin intermediul unor povestioare scurte, excelent ilustrate.
De asemenea, puteți afla idei de activități în timpul unor excursii sau călătorii cu mașina din ”50 things to do on a car journey” sau din ”50 things to do on a journey”, precum și să vă îmbunătățiți cunoștințele despre animale cu ajutorul Usborne Dinosaur Quiz Cards și Usborne Animal Quiz Cards.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu