SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 26 aprilie 2018

Vizită

Tot în data de 25 aprilie, ne-a vizitat și Grădinița nr. 52, grupa mică și mijlocie, însoțiți de dnele educatoare Ardelean Aurelia, Nan Maria, Druță Valeria și Micu Camelia.  După ce s-au familiarizat cu biblioteca, cu cărțile de la secția copii și Ludoteca, copiii au avut deosebita plăcere să asculte și o poveste minunată a Fraților Grimm ,,Cenușăreasa'', din cadrul proiectului ,,Prietenie ...pe o ...sfoară''. De asemenea, înainte de a li se citi povestea, copiilor li s-a făcut o mică prezentare în PowerPoint despre Frații Grimm, aspecte legate de viața, copilăria și principalele povești mult îndrăgite de cei mici.
După citirea poveștii, li s-au împărțit niște fișe cu imagini din povestea citită pe care ei va trebui să le coloreze, iar după ce le-au colorat, lucrările lor vor fi înșirate pe o sfoară pe holul secției copii.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu