SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 26 aprilie 2018

Vizită

Azi, 26 aprilie, la secția copii și tineret au venit în vizită copii de la grupa mijlocie, a Grădiniței nr. 45, însoțiți de dnele educatoare Indrie Tunde, Nyulas Mariana și Corina Hulea. Copiilor li s-au făcut o prezentare despre Frații Grimm, despre mult îndrăgitele locuri unde cei doi frați au copilărit, precum și despre poveștile scrise de cei doi care au încântat generații întregi de copii.
După această scurtă prezentare, ei au avut plăcerea de a asculta povestea ,,Tom Degețel'', duă care li s-au dat niște fișe, pe care ei trebuie să le coloreze și care, în final, vor fi expuse pe holul secției copii, pe o sfoară.

Avem și câteva imagini:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu