SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 4 aprilie 2018

Ziua Internațională a Cărții pentru Copii

Ca în fiecare an, pe 2 aprilie s-a sărbătorit ,,Ziua Internațională a Cărții pentru Copii'', fapt pentru care ieri, în data de 3 aprilie, 2018, în cadrul proiectului educațional național ,,Prietenie ...pe o ... sfoară'', s-a organizat în Ludoteca secției o activitate la care au participat copii de la Grădinița ,,Joyful Learning'', însoțiți de d-nele educatoare Kinga Bakos, Dringău Maria, Vera Dubovan, Petru Loredana, Tonca Emanuela, Petruț Abigaela-Ioana, activitate în cadrul căreia copiilor prezenți li s-a citit o poveste a Fraților Grimm ,,Hansel și Gretel'' pentru stimularea dorinței de lectură a copiilor. La finalul activității, ei au primit fișe de lucru reprezentând imagini din povestea citită. Desenele aferente poveștii citite vor fi expuse în secție pe o sfoară. 
Iată și câteva imagini surprinse în timpul activității: 

      
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu