SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

luni, 25 februarie 2019

Țara Nesfârșitelor Povești, de Kate Saunders



O altă recomandare pe ziua de azi este cartea ,,Țara Nesfârșitelor Povești'', de Kate Saunders. Autoare și jurnalisă, Kate a scris numeroase cărți pentru adulți și copii. Titlurile sale dedicate celor mici, cum ar fi ,,Beswitched'' și ,,The Whizz Pop Chocolate Shop'', au fost recompensate cu multe premii și au avut parte de o primire elogioasă. Astfel, Kate este o adevărată povestitoare, iar romanele sale pline de magie și nespus de amuzante, le oferă tinerilor cititori ocazia de a evada din viața cotidiană în lumi minunate, unde pot să exploreze și să se distreze după pofta inimii.
Ce s-ar întâmpla dacă ar exista o lume pusă în mișcare de imaginație? O lume a absurdului, unde oamenii și jucăriile lor trăiesc mult timp după ce au părăsit Lumea Dură ...și ce s-ar întâmpla dacă ușa dintre această lume și cealaltă ar fi spartă? Pentru a răspunde la aceste întrebări, eu am să vă prezint pe scurt cum s-au derulat evenimentele. Emily și sora ei, Holly, erau extrem de apropiate și făceau totul împreună, însă, din păcate, Holly a murit în urmă cu trei luni și lumea lui Emily s-a năruit. În mijlocul unui ocean de schimbări, Emily constată că îi lipsește ursulețul de pluș al lui Holly, pe nume Albăstrel, aproape la fel de mult cum îi lipsește sora ei. Dar Albăstrel a fost înmormântat cu Holly și niciunul dintre ei nu poate fi adus înapoi. Apoi, într-o noapte, Emily visează jucării care vorbesc și care-i spun că au venit din lumea jucăriilor cu un mesaj de la ursulețul Albăstrel. Emily este convinsă că se poate reîntâlni cu el. Dar se întâmplă ceva ciudat cu bariera dintre lumea jucăriilor și cea reală. O magie nu doar stranie, ci și periculoasă, se înfiltrează de dincolo și face ravaggii în lumea lui Emily. Acum ea trebuie să decidă dacă, pentru a-l găsi pe Albăstrel, merită să riște viața celor pe care îi iubește.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu