SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 16 ianuarie 2020

,,Balada unicornilor'', de Ledicia Costas



O altă carte interesantă, de data aceasta, de la editura Junior Polirom este ,,Balada unicornilor'', scrisă de Ledicia Costas, autoare de origine sud-americană, născută la Vigo și care de mică avea o înclinație spre vrăjitoare, fantome care au inspirat-o să scrie multe cărți cu această tematică. Cartea ,,Balada unicornilor'' a primit unele dintre cele mai prestigioase premii de literatură pentru copii, printre care Premio Lazarillo 2017, Premio Fervenzas Literaris 2018 și pRemio Kelvin 505 al Festivalului Celsius 232 pwntru cel mai original roman pentru copii în anul 2019. 
La Școala de Invenții și Meserii merg cei mai străluciți copii, în stare să inventeze case motorizate, pălării zburătoare, ba chiar și ochi mecanici și roboți extraordinari. Agata McLeod este una dintre cele mai bune eleve, dar sunt multe lucruri pe care nu le știe despre Școală...și despre propriul trecut. Ca să-și desăvârșească destinul, tânăra inventatoare va trebui să pornească într-o călătorie plină de primejdii spre începuturile lumii. Un roman de aventuri în care fantezia și știința se întrepătrund într-o confruntare necruțătoare, care aduce față în fașă corbi și unicorni. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu