SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 22 februarie 2012

Ora de stomatologie


















Astăzi 22 februarie 2012, de la ora 10, la Secţia pentru copii şi tineret
a avut loc întâlnirea lunară a Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România, filiala Crişana cu preşcolarii din grupa pregătitoare de la Grădiniţa nr. 45 ,,Ion Creangă'', însoţiţi de părinţi şi doamnele educatoare Jutea Măriuţa şi Tăut Anca. Ca de fiecare dată s-a vorbit despre ocupaţia de bază a medicilor stomatologi, despre conţinutul cavităţii bucale, tipurile de dentiţie, structura dintelui, caria dentară şi tratămentul ei, apoi prin exerciţiu practic copiii au învăţat tehnica unui periaj corect. Pliantele oferite de medicul Diana Salvar vor fi un adevărat suport teoretic pentru continuarea lecţiei acasă cu părinţii şi frăţiorii lor.

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru orice initiativa si pentru orice efort de sustinere si educare a copiilor din Romania.

    RăspundețiȘtergere