SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

marți, 19 ianuarie 2016

La ceas aniversar - EMINESCU sărbătorit la Oradea Shopping City

În data de 15 ianuarie 2016, Secția pentru copii și tineret a organizat întâlnirea copiilor participanți la concursul ,,Crăciunașul'' desfășurat în decembrie anul trecut la Oradea Shopping City.
Elevii din clasa a II-a și a IV-a de la Liceul cu Program Sportiv ,,Bihorul'' și de la Liceul Vocațional Pedagogic ,,Nicolae Bolcaș'', pe scena special amenajată, au prezentat un program dedicat poetului național, Mihai Eminescu.
Programul a fost întregit cu un film animat ,,Crăiasa Zăpezii'', jocuri și distracții sportive. Au participat aproxiativ 350 copii și adulți. Mulțumim conducerii magazinului Oradea Shopping City pentru această zi plină de activități.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu