SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

joi, 21 ianuarie 2016

Mihai Eminescu - poetul național nepereche

În data de 15 ianuarie 2016, Biblioteca Județeană ,,Gheorghe Șincai'' Oradea, în parteneriat cu Oradea Shopping City și Fundația ,,Franco-Română'', au răsplătit copiii participanți la concursul național ,,Crăciunașul'', ediția a V-a. Iată câteva instantanee de la această premiere: 
Tot în acea zi, s-a desfășurat și un program literar artistic de cântece și poezii, dedicate ,,Luceafărului poeziei românești'' - Mihai Eminescu. Acest program a fost susținut de elevi ai claselor a II-a și a IV-a de la Liceul cu Program Sportiv ,,Bihorul'', coordonați fiind de dnele înv. Susa Georgeta și Dorina Dumitrescu, precum și de elevi ai Liceului Vocațional Pedagogic ,,Nicolae Bolcaș'' Beiuș. 
De asemenea, spre încântarea copiilor, ei au avut parte de multe alte surprize constând în: vizionarea unui film de animație ,,Crăiasa Zăpezii'', activități recreative în spațiul Fun Land și bowling. 

                            

                                            
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu