SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, tasta 2 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

vineri, 25 martie 2016

Club de lectură în limba franceză

   În 23 martie 2016, ora 14,00, Ludoteca din cadrul Secției de Copii și Tineret a Bibliotecii Județene ”Gh. Șincai” Bihor a găzduit clubul de lectură în limba franceză. Activitatea a fost coordonată de prof. Emilia Ciordaș. De la Colegiul Național ”Emanuil Gojdu” Oradea au fost prezente elevele  Cătălina Floruţ, Andra Sav, Cristina Barna şi Daria Gavriş din clasele a IX-a B şi a XI-a C.
      Dna prof Adina Birouaș a venit însoțită de elevi din clasele a VI-a A și B de la Școala Gimnazială ”Dimitrie ”Cantemir” Oradea.
         Clubul de lectură, ca activitate lunară, adună în jurul lui iubitori de lectură, cunoscători și învățăcei ai diferitelor limbi materne și străine care se studiază în învățământul preuniversitar românesc. Astfel, se succed cluburi de lectură în limba română, maghiară, franceză și engleză. 
       Biblioteca oferă cadrul ideal pentru aceste activități prin deschidere, spațiu și funcționalitate, oameni și cărți.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu