SECŢIA PENTRU COPII ŞI TINERET

A
BIBLIOTECII JUDEŢENE ,,GHEORGHE ŞINCAI'' ORADEA

Bun venit!

Dragii noştri cititori,

Dorim să împărtăşim cu voi lucruri cât mai bune, experienţe noi şi plăcute. Încercăm să vă oferim informaţii pe care nu le găsiţi în altă parte şi care vă privesc în mod direct. Credem că o să vă placă şi vă încurajăm să luaţi legătura cu noi.

Informaţii zilnice

Pentru a efectua prelungiri ale termenelor de împrumut pentru carte, formaţi numărul de telefon 0359 800363, interior 119 sau scrieţi-ne un e-mail la adresa sectiatineret_prelungiri_somatii@yahoo.com

miercuri, 9 martie 2016

ÎNCONDEIAȘUL


Secția pentru copii și tineret a Bibliotecii Județeane ,,Gheorghe Șincai'' Oradea în parteneriat cu Asociația Kids Heaven din Iași organizează, în perioada 09 martie - 1 aprilie 2016,  proiectul umanitar ,,Încondeiașul'', ediția a V-a 2016, revistă și concurs național pentru copiii școlari (clasele I-VIII) și preșcolari, inclus în CAE/2012, la poziția 9. 
,,Încondeiașul'' se desfășoară sub conceptul ,,Participă și ajută'' și urmărește cultivarea calităților umane, sensibilizarea copiilor față de cei nevoiași.
La această activitate participanții vor avea de încondeiat ouă din lemn, modelele pot fi alese din revistă, materialele (ou și revistă) sunt puse la dispoziție de organizatori, tehnicile de lucru vor fi la alegere. Lucrările se pot realiza la clasă sau acasă, premierea va avea loc în data de 22 aprilie 2016, de la ora 10, în holul mare al bibliotecii. Toți copiii primesc diplome și cadou surpriză, cadrele didactice diplome și adeverințe de evaluator. În săptămâna anterioară concursului primiți materialele.
Înscrierea se realizează la Secția pentru copii și tineret a Bibliotecii Județene ,,Gheorghe Șincai'', în perioada 09 martie -1 aprilie 2016. Pentru alte informații - telefon 0747194346.


Vă așteptăm cu mult drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu